Wuxi Hengnuo Chemical Equipment Manufacturing Co, Ltd
Hem > Nyheter > Innehåll
En kort analys av faktorerna i konkursen av någon elektrisk uppvärmningskedja
- Jul 18, 2017 -En kort analys av faktorerna i konkursen hos någon elektrisk uppvärmningskedja

För närvarande har vissa företag av elektrisk uppvärmningsk Ketel varit konkurs, vilket har orsakat vissa företag att gå i konkurs.

1. Kämpa mot priskriget och du dör. Kinesiska företag gillar att bekämpa priskrig, särskilt inom tillverkningsindustrin. Vissa produkter är prissatta till ett lågt pris, men konkurrenterna kommer att driva priserna lägre. På grund av priskriget och den onda konkurrensen har många tillverkningsföretag låga vinstmarginaler och har ingen förmåga att genomföra teknisk innovation alls. Resultatet kan bara vara en ond cykel genom prisminskning för att hålla marknadsandelar. I samband med stora konsumentuppgraderingar och överkapacitet stannar företagen fortfarande och tar marknaden till ett lågt pris.

2. Stigande arbetskraftskostnader. Arbetskostnaderna har stigit kraftigt de senaste åren, och många tillverkningsföretag står inför årligt löntryck på 15% per år, medan priset på produkter inte har stigit. De flesta tillverkningsföretag har minskat sin personal, men de är fortfarande inte immun mot stigande kostnader. Och det finns en utbredd närvaro av chefer som leder ledande anställda att hoppa fartyget, vilket snabbt kan stoppa produktionen. Dessutom har arbetskraftsarbetskraften i Kina inte förbättrats hittills. Många ungdomar efter 90-talet är ovilliga att gå in på fabriken och till och med se den vithåriga gubben på monteringslinjen. Landet har länge försummat tekniker utbildning, disrespecting kvalificerade arbetare och göra de explicita och dolda kostnaderna för arbetskraft stiger kraftigt.

3. Säkerheten dödades. I de tidiga dagarna i Kinas tillverkningsindustri var många av dem i en by eller i en stad, och det fanns mycket samband mellan dem. Vidare är verksamhetsägare och företagare involverade, och en följd av detta är en ömsesidig garanti. Det var lite som striden på den röda väggen i striden på den röda väggen, ett fartyg som slogs i brand, elektrisk uppvärmningsketel och alla kunde inte springa. Särskilt efter att de fyra biljoner finanspolitiska stimulansplanen drivs av företagslån, uppmuntrar dem att garantera varandra och kommunerna till den lokala ekonomin och sysselsättningen, låter vissa företag också använda olika medel för att garantera de oroliga företagen, resultaten har varit nere. I en miljö av överkapacitet började bankerna pumpa ut lån och döda några av de företag som annars var hälsosamma.

4. Transformationen försenar inte i tid. Elektrisk uppvärmning reaktion Vattenkokare och så vidare traditionella tillverkning överkapacitet problem är väldigt seriöst, vissa företag utan tidig omvandling, så kommer att vara i röda havet hårda strider, har inte råd med kostnaden för att öka gradvis depression och så småningom dö. Faktum är att den traditionella tillverkningstransformationen och uppgraderingen av rymden är mycket stor. Som vissa företag till fler nischområden av professionell utveckling kommer vissa företag att överge lågmarginalprodukter och fokusera på produkter med hög marginal är Kinas tillverkningssektor av skillnaden inte den så kallade "Internet +" utan genom teknisk innovation genomförande av import substitution. I denna process kräver omvandling av tillverkningsföretag mycket arbete. Om den externa miljön försämras kommer resultatet att elimineras.

Kunden innan du väljer reaktionsketel elvärme utrustning att överväga sig själv för att köpa syftet med reaktionskärl utrustning och tillbehör av material, då överväga priset, nu ska vi titta på välja och köpa de grundläggande kraven i elektrisk uppvärmning vattenkokare i allmänhet är enligt följande: Eluppvärmningskärl, elektrisk uppvärmningskabel

1. I vilken bransch vet alla samma reaktionskärl, som är annorlunda inom kemisk industri och kraven i livsmedels- och läkemedelsindustrin. Ytbehandling är en uppenbar funktion. Priserna är naturligtvis olika. Varmvattenberedning Vattenkokare, Varmvattenberedare Vattenkokare

2. Det är valet av reaktionsketeldelar. Alla tillbehör på listan ska ange varumärke, material, ursprung, typ och kvantitet. Också noterat: Exempelvis ska glasrörets vätskenivåmätare ändras till digital displaynivåmätare. Låt kunderna veta exakt vilka tillbehör de använder och inte kan uppfylla kraven.

3. Internt tryck, motor och hastighet. Valet av stålplåtets tjocklek och skillnaden i motoreffekt i elvärmekärlet utgör en stor andel i priset.