Wuxi Hengnuo Chemical Equipment Manufacturing Co, Ltd
Hem > Nyheter > Innehåll
Elvärme reaktion vattenkokare industrin har gått in i en ny fas av utveckling
- Sep 20, 2017 -

Elektrisk uppvärmning reaktion vattenkokare industrin har gått in i ett nytt skede av utveckling
Kinas industriella industrin att påskynda strukturella justering och omvandling och uppgradering, för att uppnå en varaktig, kaotiska, snabb utveckling, i skydd för och främjande av folkhälsan, svar till naturlig katastrof och folkhälsa händelser, främja ekonomisk och social utveckling och så spelar en viktig roll. Omfattningen av Kinas kemiska industrin har expanderat, produktintäkter, tillgångar, företag och antalet utövare ökat markant, branschen visade en snabb utveckling av den övergripande situationen under de senaste åren.
Vattenkokare av värme reaktion används ofta i petrokemiska, gummi, bekämpningsmedel, färgämne, läkemedels- och andra industrier för att slutföra processer såsom sulfonering, nitrifikation, hydrogenering, alkylering, polymerisation, kondens och många andra processer av organiska färgämnen och intermediärer av reaktion utrustningen. Producera automation och fortlöpande utbyte av klyftan mellan manuell manipulation, såsom användning av programmet kontroll, kan garantera produktionen av kaos, förbättra produktkvaliteten, öka intäkter, minska fysiskt arbete, men också att eliminera miljöföroreningar.
Elektrisk uppvärmning reaktion vattenkokare utrustning är den kemiska maskinen och utrustningsindustrin i utvecklingsprocessen är mycket viktig länk, utveckling utrymmet är också mycket bred. Det stadigt tag i gynnsam möjlighet till utveckling, trädde en ny utvecklingsstadium.
Laboratoriet värme reaktion vattenkokare bör alltid uppmärksamma hela laboratoriet vattenkokare av värme reaktion utrustning samt reducer arbete, laboratorium elektrisk uppvärmning reaktion vattenkokare Reducer smörjmedel bör läggas omedelbart, Elektrisk värme medium olja bytas var sjätte månad, för säkerheten för de övre delarna av jackan och locket, en manometer, destillation hålet, elektrisk baren, elektriska instrument, etc. bör kontrolleras regelbundet. Om det finns ett fel, är det nödvändigt att byta eller reparera den omedelbart. Med varmt vatten i behållaren i och utanför väggen full rengöring, ofta skrubba potten kroppen, hålla utseendet på ren och djärva inredningen, att uppnå syftet med hållbarhet.
Laboratoriet värme reaktion vattenkokare används i fälten av petroleum, kemikalier, gummi, bekämpningsmedel, Öresundstullen, medicin, livsmedelsvetenskap och teknik. Används för att slutföra processen för vulkanisering, nitrifikation, hydrogenering, alkylering, polymerisation och kondens, och organiska färgämnen och intermediärer och många andra processer av elektrisk uppvärmning reaktion vattenkokare utrustning.
(1) kan anpassas enligt kundens önskemål elektrisk uppvärmning reaktion vattenkokare förankrade, pulveriseras, pot-, push-typ eller box-typ upprörd form, samt olika former av blandning vattenkokare av värme reaktion kombination.
(2) kan anpassas enligt kundens önskemål av olika typer av värmeväxlare, inklusive jacka, spole, elvärme, ånga värme, värme oljeuppvärmning.
(3) valfritt explosionssäker prestanda, tätning prestanda, vattenkokare av värme reaktion inre trycket eller undertryck och andra typer av konfiguration vattenkokare av värme reaktion.
4) med hänsyn till det stora antalet design, tillverkning och försäljning av icke - standard blandning vattenkokare, har samlat en bred erfarenhet av branschen, kunden behöver mer förståelse för antalet öppningar, specifikationer eller andra krav, enligt användaren kraven ensam design, bearbetning produktion.
Elvärme reaktion vattenkokare inverkan kvalitet, bas Material okvalificerade slutliga elvärme reaktion vattenkokare kvalitet säker.
För att minska kostnaden för uppvärmning reaktion vattenkokare, vissa tillverkare av embryon med Q235 stål substitut, ett direkt resultat av stål kol och svavel i brinnande processen förgasning, så att lagrets vattenkokare av värme reaktion och substrat, emalj lager att bilda ett stort antal bubblor inuti vattenkokare av värme reaktion kombinerat styrka nedsättning. Elektrisk värme reaktion vattenkokare lager av varma och kalla nödsituation, mycket lätt till porslin. Så värme reaktion vattenkokare väljer att använda kol, lågt svavel stål embryo kroppen för att förhindra explosion av porslin.
Vissa vattenkokare av värme reaktion tillverkare produktionsmiljö är enkel, rost och damm kan inte uppfyller standarden, vilket resulterar i botten glasyren och matrisen är inte bra. Och några minska antalet bakning, öka tjockleken på varje lager, så att den inre kraften är alltför stor, som påverkar livet för vattenkokare av värme reaktion. Så tillverkningen och i strikt enlighet med tillverkningsprocessen för att säkerställa kvaliteten på vattenkokare av värme reaktion.