Wuxi Hengnuo Chemical Equipment Manufacturing Co, Ltd
Hem > Nyheter > Innehåll
Elvärme rostfritt stål reaktion vattenkokare produktion och användning av fältet
- Jun 30, 2017 -

Elektrisk värme reaktion vattenkokare håller på med en snabb uppvärmning, hälsa, korrosionsbeständighet och hög temperatur egenskaper,Elvärme reaktorn i körningen utan behovet av automatisk uppvärmning av kokkärlen är utrustningen i användningen av processen mycket praktiska funktioner.

Elvärme rostfritt stål reaktion vattenkokareanvänds ofta i gummi, bekämpningsmedel, läkemedel, livsmedel, hydrogenering, alkylering, petroleum, kemiska och andra processer, i produktionen är att delta i den totala massan av reaktanterna som den viktigaste förutsättningen, utrustning för uppvärmning och kylning av gasen absorption och andra fysiska förändringar i processen behöver använda dess blandningsanordningen för att få bra resultat.

Vattenkokare omslaget till denElvärme rostfritt stål reaktorngörs främst av rostfritt stål. Vattenkokare kroppen är ansluten med dess tråd och fläns. Vattenkokare omslaget till utrustningen är en platta cover, huvudsakliga bult, mutter infästning anslutning.

Rostfritt stål elvärme reaktorn i enheten innan utfodring måste först öppna denreaktion vattenkokareomrörare, utrustning i avsaknad av buller och normala förhållanden, det effektiva tillskottet av dess material till reaktorn, antalet utfodring är inte mer än dess processkrav, innan du öppnar ångventilen, först öppna tillbaka ventilen efter inloppet ventil.

Elvärmerostfritt stål reaktorn bör vara långsam när du öppnar dess ånga ventil, som kommer att tillåta att förvärma jackan och sedan gradvis öka den så att trycket inuti jackan inte är tillåtet att överskrida sitt angivna värde. Ventiler och kylande ventiler kan inte startas samtidigt.

Elvärmerostfritt stål reaktion vattenkokare i processen för rengöring kan inte använda basiskt vatten borste inte skada emaljen. Efter reaktorn slutar omrörning, Stäng av strömmen och stänga olika ventilerna. Spade potten måste skära av strömmen mixer, hängande varningsskyltar, och ange förmynderskap.

5.jpg

Om du är intresserad av våra produkter, vänligen kontakta oss!

Wuxi Hengnuo Chemical Equipment Manufacturing Co, Ltd

Kontakt: XiaoPanrong

Tel: + 86-510-85181518

Fax: + 86-510-85190901

Mob: + 86-13901511552

E-post:Sales@prhgsb.com

Webbplats:http://www.reactiontank.com