Wuxi Hengnuo Chemical Equipment Manufacturing Co, Ltd
Hem > Nyheter > Innehåll
Använda den skivning maskinen att införa punkterna
- Aug 09, 2017 -

Använda den skivning maskin för att införa punkterna
Vad är den skivning maskin, jag tror att många människor inte är mycket förståelse, Jane är egentligen ett slags utrustning som används för bearbetning, eftersom uppfinningen och användning av denna enhet kan inte bara förbättra effektiviteten i skivor, det det är också möjligt att för att öka enhetligheten i skivor. Därför, i det moderna samhället, Använd spänna av utsnittet växer också. Med den ökande genomträngningen av utsnittet, hur du använder skivor korrekt tjockleken på arket bestäms huvudsakligen av intermittent avståndet mellan bladet och skala plattan, så om behöver arbetstagaren justera tjockleken på skiva under användning av utsnittet, då de måste först justera tjockleken på bladet till en stor, och sedan minska den tjocklek som krävs för tunn, det huvudsakliga syftet att göra så är att eliminera överföring klyftan. Slicer tillverkarens personalen sade att om köttet när skivorna skivas, det visar att köttet är så hårt att det är så svårt att marker kraftigt förbättras, så att personalen för upptining av fryst kött.
Automatiska slicer är en ny typ av skivning enhet, eftersom denna enhet använder automatiska styrsystem i stället för arbetskraft att kontroll, så jämfört med skivning enhet, denna automatiska skivning maskin effektivitet och slice noggrannhet har varit bra eftersom styckning maskin används främst för att skära bladet, så för att säkerställa styckning hastighet inte påverkas, för relevant personal, göra ett bra jobb av skivning maskin blade underhållsarbete är mycket nödvändigt. Med användning av tid att förlänga blir den ursprungliga vassa runda blad-kanten gradvis trubbig, då personalen kommer att behöva arbeta i tid för slipning. För att säkerställa effekten av slipning, innan slipningen, första behovet av relevant personal för fläckar på bladet och sedan åter slipning med fördelningen av kniven. När bladet slipning, personalen behöver bära hjulet till lämplig höjd, och sedan för rotation av 180 grader, och sedan låser ratten innan du börjar brynet, arbetaren behöver kontrollera att slutet inför slipskivan och bladet kanten är i en parallell stat. Om inte arbetstagaren kan slipa kniven för att justera övre gräns.
Automatiska utsnittet är faktiskt en uppgraderad version av utsnittet eftersom utsnittet är utrustad med ett automatiskt kontrollsystem, så slice effektivitet och slice säkerhet i utsnittet är mycket stor jämfört med konventionella utsnitt dock om du vill säkerställa bättre användning av effekten, då användningen av automatiska skivning maskin skivor håller på att operatören om du behöver vara uppmärksam på vissa problem i maskin tillgång till kraftsystemet innan personalen behöver för utrustning raden integritet och jordning villkoren , och kan användas utan problem. Efter börjar maskinen, måste arbetaren följa närvaron eller frånvaron av enheten före och efter matningen. Om så är fallet, då de måste stänga av maskinen i tid och gör ett bra jobbanalys och felsökning arbete är användningen av automatisk skivning maskin för processen av material skivning, bör personalen göra ett bra jobb i tid cutter , bär kött och andra delar av inspektionen arbete, om delarna finns att ramla eller bära allvarliga, etc., då de vara lägligt åtdragna eller byts ut.
Vad är den skivning maskin, tror jag det finns en massa människor och inte mycket förstående, vilket är en typ av utrustning som används för material skivning, eftersom denna enhet har fördelarna med lätt att använda, hög säkerhet och låg operativa svårigheter, etc. I den moderna industrin och i människors liv, utbudet av program är mycket brett, skivning maskin men om affärs- eller affärsmän vill maximera fördelarna med utsnittet, då de är nödvändiga för det första steget i installationen av maskinen är att Hitta rätt plats, och för att underlätta Installationsåtgärden har delgivits berörd personal bör välja en fast platt tabell som ett arbete plan i anläggningen, och personalen först måste du kontrollera prestanda och kvantitet av delar och komponenter i det utrustning. Om delarna är förlorade och så vidare, då behöver den relevanta personalen kontakta tillverkaren i tid begära i utbyte av utrustning. Om utsnittet är en enkelriktad strömförsörjning, då personalen också behovet av att använda enkelriktad plug, för att garantera säkerhet, måste personalen vara uppmärksam att göra ett bra jobb att arbeta.