Wuxi Hengnuo Chemical Equipment Manufacturing Co, Ltd
Hem > Nyheter > Innehåll
Vad är reläets arbetsprincip i skärmaskinen?
- Sep 11, 2017 -

Vad är arbetsprincipen för reläet i skivmaskinen?
När spolen i skivmaskinen är påslagen magnetiseras kärnan, vilket resulterar i en tillräckligt stor elektromagnetisk kraft som suger skivmaskinens ankar för att driva röret rörelse, rörlig skarv och statisk kontakt. Det kommer att vara en sluten åtgärd eller åtskillnad av åtgärden; när chipet i chipet från strömförsörjningen kommer spolen av elektromagnetisk kraft att försvinna, kommer skärmaskinens armatur återgå till det ursprungliga startläget, skivmaskinen i den dynamiska kontakten och statisk kontakt kommer återigen att nå det ursprungliga stängda tillståndet eller separationstillstånd. Vid användning av en ny typ av relä i en skivmaskin, krävs endast kontrollen, kretsen är ansluten till reläets kontakt, det vill säga omkopplaren och reläet i skivmaskinen kan användas för att styra hela kretsen.
Huvudparametrarna hos mikroprocessorerna i skivmaskinen är följande: den nominella driftsspänningen hos skivmaskinens mikrotom eller den nominella driftströmmen hos mikroprocessorerna hos skivmaskinen, vilken är den spänning och ström som krävs för reläkretsen av Skivmaskinen när tippningsreläets arbete. Samma funktion av skivmaskinens relästruktur är ungefär densamma. För att anpassa sig till kraven i olika spännings- och kretsapplikationer, är en mikroprocessorbaserad relä, vanligtvis med olika nominella driftsspänningar eller ett brett spektrum av märkström, vanligtvis i skivmaskinen i reläspecifikationerna, modell för skivning Maskin elektromagnetisk relä distinktion, denna skillnad är mycket viktig och mycket användbar.
Spolen i volframmaskinreläet representeras av en rektangulär ram i kretsen. Om reläet i skivmaskinen har två spolar placeras de två rektangulära ramarna sida vid sida. Samtidigt finns i rektangulär rutan inuti eller rektangulär rutan bredvid märket, maskinens reläsymbol "J" ", vanligen i skivmaskinen, två typer av relämärkningsmetod: 1. Är direkt på uppdrag av Sidan av reläets rektangulära lådor är ritad, och denna metod är mer intuitiv, 2. Den baseras på kraven på skivmaskinen, kontrollen av de olika kontakterna, kretsen i skivmaskinen till dess kontakt, vanligen inuti samma reläspolelabel, och etiketten har samma symbol och det interna kontaktgruppsnumret som ska visas för att visa skillnaden.
Obs! Anslut inte spänning till spolens spole och återställ spolen i reläet i den inställda enheten. I annat fall kommer det att orsaka onormal värme på reläspolen i skivmaskinen och reläets ojämnhet. Rörelse, det leder till att reläets arbete i maskinen är onormalt, vilket leder till onödig förlust av skivmaskinen. När kretsen i skivmaskinen måste ansluta någon spole och återställa spolen på andra sidan, bör polariteten på den andra sidan av spånen eller polariteten hos skivmaskinen vara densamma. Anslut inte de två skivmaskinerna eller anslutningarna direkt anslutning, vilket sannolikt kommer att orsaka en kortslutning i chipet i maskinen och sedan ansluten till nätaggregatet för att hålla reläet i chipet mellan de två spolarna har bra isoleringsprestanda .
Var noga med att undvika användning av reläer i skivor som innehåller följande gaser. I detta fall förhindrar inte de plastförslutna reläerna i skivmaskinen effekterna av dessa gaser på kontakterna. I skivmaskinen används ett förseglat relä. När en serie kiselkiselmaterial (såsom silikongummimaterial, kiseldioxidfyllmedel, silikonoljematerial, silikonbeläggningsmedel etc.) finns kring reläet i mikrotomenet, Av de flyktiga gaserna som kan orsaka korrosion av reläkontakterna i Skivmaskinen, vilket leder till dålig kontakt av kontakterna. Så, när du använder skivmaskinen, var noga med att bekräfta det faktiska arbetet, användningen av mikromaskinen på maskinen, eftersom reläet i skivmaskinen är väldigt viktigt, inte slarvigt.
Magnetkrets i mikroprocessorns enkla kretsdrivkrets: För den magnetiska spärrkopplingen för skivmaskinen, men även chipdriven krets. När komponenterna i kretsen i ingångssignalen för chipmaskinen strömmar strömmen till kondensatorn C, denna gång på laddningsoperationen, laddningsströmmen till chipet i maskinen när spolen, när skivmaskinen i reläet, Lagringskondensatorn C och spolen hos strömförsörjningen Tr i kretsen i skivmaskinen släpps ut, reläerna i reläerna i skivmaskinen matas ut genom transistorerna, och reläerna i skivmaskinen återställs även Transistor.